Find den frisure, der passer bedst til din hovedform

Når du vælger frisure, er det vigtigt at tage højde for, hvilken form dit hoved har. Der er nemlig forskel på, hvilke frisurer der passer bedst til de forskellige hovedformer.

Hvis du vælger den rigtige frisure, kan det gøre din hovedform mere symmetrisk og give dig et mere elegant udseende. Men hvis du vælger en frisure, der ikke passer til din hovedform, kan det få dig til at se unaturlig ud og få dit ansigt til at se for lille ud.

Når du skal finde den frisure, der passer bedst til din hovedform, så er det en god idé at kontakte en frisør, der ved, hvad der passer til netop din hovedform. På Hvinningdal frisør  er vi eksperter i at finde den frisure, der passer bedst til dit hoved. Der er fire forskellige hovedformer: langt, oval, rundt og hjerteformet.

Langt hovedform

Ved en lang hovedform, eller langt ansigt, kan en frisure, som giver ansigtet bredde være en god løsning. Her vil man også ofte se, at en page vil se rigtig godt ud, samt en frisure som giver ansigtet bredde. Det kan også være at man har naturlige krøller, ellers kan man også få lavet krøller, så man får skabt noget bredte og fylde, der komplementerer hovedformen rigtigt godt.

Oval hovedform

Ved en oval hovedform vil man ofte se, at man vil kunne prøve sig frem med rigtigt meget. Man kan have langt hår, kort hår, krøller, eller helt glat hår. Man kan også have pandehår, sidehår eller lignende. Man kan også have det anderledes og have mange forskellige frisurer, og det vil stadig klæde en oval hovedform. Dog skal man være obs på, at man ikke får håret til at hænge for meget, da det vil få ens hoved til at se for langt ud.

Rundt hovedform

Ved en rund hovedform, kan man overveje at lave en frisure, som giver et mere harmonisk udseende. Man kan for eksempel vælge en asymmetrisk frisure, hvor der er fylde i toppen, og hvor der er bløde krøller. Ved en rund hovedform skal man også være obs på ikke at få for meget fylde i siderne. Man skal gå efter en frisure, som giver et mere harmonisk udseende, samtidig med at man skal gå efter en frisure, som giver hovedet længde.

Hjerteformet hovedform

Ved en hjerteformet hovedform, kan en frisure som giver ansigtet bredde være en god løsning. Man kan også overveje, at få pandehår og hår, som er fladt i siderne, da det vil give ansigtet en smallere effekt. Hvis man har fylde ved hagen, kan det give et mere harmonisk udtryk. Man skal dog være obs på ikke at få for meget fylde på toppen, da det vil få hovedformen til at se endnu mere hjerteformet ud, end det i forvejen er.