Frisør Hvinningdal

Nordbyens Frisørsalon er din lokale frisør i Hvinningdal

Beliggende lige uden for Silkeborg i Hvinningdal byder Nordbyens Frisørsalon velkommen! Vi tilbyder klipninger til kvinder, mænd og børn i et behageligt og venligt miljø, der sikrer en afslappet atmosfære.

Din personlighed og stil er alt, og derfor prioriterer vi at lytte opmærksomt til vores kunder for at tilbyde de bedste frisurer, der passer til dem. Hos os får du glæde af både planlagte og ikke-planlagte aftaler, hvilket giver dig fleksibiliteten til at planlægge eller kigge forbi, når det passer dig.

I vores salon forstår vi, at bekvemmelighed er nøglen til et tilfredsstillende besøg. Derfor har vi sørget for en parkeringsplads lige ved indgangen, der sikrer en glidende ankomst og afgang for vores kunder, der ønsker at nyde deres klipning fuldt ud.

Vores dygtige og vidende hårprofessionelle holder fingrene på pulsen med de nyeste trends og metoder, og sikrer, at du får den bedst mulige service. Vær sikker på, at vores miljøvenlige produkter ikke kun er skånsomme mod dig, men også venlige mod Moder Natur.

Leder du efter en salon, der tager sig af klipninger til mænd, kvinder og børn, mens du bruger miljøvenlige produkter i Hvinningdal lige uden for Silkeborg? Led ikke længere end til Nordbyens Frisørsalon! Vores døre er åbne, klar til at byde dig velkommen.

Find os her

Book din tid her

Klik på knappen her for at booke en tid. Du kan også ringe til os på 24 80 50 18 og booke en tid.